Hou je van sexy cleavage? Dan is de maxi push-up een must-have in je lingerielade. Met de moderne kanten looks en strakke details is deze bh een echte blikvanger. Sensueel, tijdloos en classy… Zwart is een must-have in lingerie.

Frivole string met opvallende Franse kant en een strakke boord in de taille. Sensueel, tijdloos en classy… Zwart is een must-have in lingerie.

 

 

Een hip metallic kleurtje? Check! Een sensuele pasvorm? Check! Coole schouderbandjes? Dubbelcheck! Deze push-up heeft alles om je favoriete bh te worden. Aubergine, een dieppaarse tint, is een van dé trendkleuren dit seizoen.

Een hippe hotpants in een  metallic kleurtje? Check! Een sensuele pasvorm? Check!  Aubergine, een dieppaarse tint, is een van dé trendkleuren dit seizoen.

String in een hip metallic kleurtje?  Een sensuele pasvorm?   Aubergine, een dieppaarse tint, is een van dé trendkleuren dit seizoen.

legergroene BH met goud afgezet

Hippe hotpants van gladde satijnstof met een reptielenprint. Reptile is een coole reptielenprint in kaki: een trendy neutral die niet mag ontbreken in je lingerielade!

Hippe tailleslip van gladde satijnstof met een reptielenprint. Reptile is een coole reptielenprint in kaki: een trendy neutral die niet mag ontbreken in je lingerielade!

prima donna twist mousse bh  van een glanzend satijnstofje en kant met een vintagemotief. Toffee is een warme winterkleur met bronzen accenten. Perfect voor de feesten én voor elke dag.

 

 

Vrouwelijke hotpants van kant met een vintagemotief. Toffee is een warme winterkleur met bronzen accenten. Perfect voor de feesten én voor elke dag.

 

 

Vrouwelijke taille slip van een glanzend satijnstofje en kant met een vintagemotief. Toffee is een warme winterkleur met bronzen accenten. Perfect voor de feesten én voor elke dag.

 

 

 

Vrouwelijke string van een glanzend satijnstofje en kant met een vintagemotief. Toffee is een warme winterkleur met bronzen accenten. Perfect voor de feesten én voor elke dag.

 

 

 

Stijlvol tailleslipje van satijnstof met een subtiel glinsterend zebramotief. 

 

 

Stijlvolle hotpants van satijnstof met een subtiel glinsterend zebramotief. 

 

 

Stijlvolle string van satijnstof met een subtiel glinsterend zebramotief.